Kaj bi se torej lahko še letos znašlo v košu katerega od dobrih mož?

:::

https://www.dobertek.com/revije/steak/

Ta bo idealna za očeta, ki vselej skrbno spremlja vremensko napoved in iz garaže ali lope prinese žar, takoj ko se zunanje temperature dvignejo nad ničlo. S pomočjo naše tematske izdaje Steak! bo vaš domači kraj žara razveseljeval jedce z odlično pripravljenimi kosi mesa, usvojil pa bo tudi kopico novega znanja.

https://www.dobertek.com/revije/gorazd-potocnik-cokolada/

Ta bo všeč sestri, zaradi katere domače zaloge čokolade pogosto skopnijo, kot bi mignil. Če se s svojimi sladicami rada pohvali tudi s fotografijami na družbenih omrežjih, bo knjiga Čokolada s čudovito izpopolnjenimi čokoladnimi recepti kot nalašč zanjo.

https://www.dobertek.com/revije/praznicne-sladice/

Obisk pri babici nas vedno spomni na otroštvo, saj se v tem času odkar pomnimo na njenem omizju pojavi enak nabor prazničnih dobrot. Če menite, da bi se vaša babica dobro znašla tudi s kakšnim novim receptom, ji priporočite naše Praznične sladice.

https://www.dobertek.com/revije/burgerji-hotdogi/

Starejši brat, ki svojo družbo rad povabi na pivo in kaj za prigriznit, bo gotovo vesel naše tematske izdaje Burgerji & hotdogi ter pisanega izbora receptov za te vedno aktualne prigrizke.

https://www.dobertek.com/revije/revija-dober-tek-12-2020/

Za mamo, ki negoduje, da se na njenem jedilniku vedno znajdejo iste jedi in da nima nobene ideje za nedeljsko kosilo, predlagamo letno naročnino na revijo Dober tek. Tako jo bo vsak mesec pričakal nov nabor raznolikih receptov, čas pa si bo krajšala tudi s prebiranjem pestrih kulinaričnih vsebin.

https://www.dobertek.com/revije/najboljse-vegi-jedi-2/

Je bratranec omenil, da bi rad z romantično večerjo presenetil novo punco, a ne ve, kaj postreči, ker je vegetarijanka? Z našo tematsko izdajo Najboljše vegi jedi jo bo navdušil ob vsaki priložnosti.

https://www.dobertek.com/revije/okusne-jedi-v-manj-kot-eni-uri-trda-vezava/

Za sestrično, ki venomer nekam hiti, a uspešno usklajuje svojo kariero, čas z družino in mnoge hobije, bo idealna naša tematska izdaja Okusne jedi v manj kot eni uri.

:::

Pst, ne spreglejte tudi naše posebne ponudbe za komplet izbranih knjig po odlični ceni.

Tako, za družinska darila je poskrbljeno. Česa pa si letos želite vi?

OZNAKE